torsdag 6 februari 2020

Colombias arméchef beklagade idag att `Popeye´, Medellinkartellens mest bloddrypande mördare avled


Colombias arméchef Eduardo Zapateiro slår ett sabelhugg för den avlidne chefen för Pablo Escobars dödsskvadroner, Jhon Jairo Velásquez Vásquez, alias `POPEYE´.



Colombias arméchef beklagade idag att `Popeye´, Medellinkartellens mest bloddrypande mördare avled

TEGUCIGALPA / 2020-02-06 / Eduardo Zapateiro är chef för Latinamerikas proportionerligt största väpnade styrkor, de colombianska.

Jhon Jairo Velásquez Vásquez, alias `POPEYE´ var chef för Pablo Escobars dödsskvadroner och har själv tagit på sig ansvaret för att ha mördat cirka 285 oskyldiga människor.

Men den högste chefen för den också skamfilade colombianska armén, anklagad för tusentals mord under så kallade ”False Flag”, [Falsos Positivos] darrar inte på stämman när han i dag på en presskonferens framförde sina kondoleanser till massmördaren `Popeye´s anhöriga, som om en hög militär anser det vara viktigt att uttrycka en uppfattning om en miserabel psykopat som `Popeye´.

– Idag, i egenskap av befälhavare för armén vill jag till 'Popeye's anhöriga framföra mina djupaste kondoleanser (….) I dag har en colombian avlidit (…) Vi beklagar djupt 'Popeye's bortgång, för vi är ju människor [SIC!], vi är colombianer”!

Flight 203 den 27 november 1989 som krävde 107 liv efter att Pablo Escobar beordrat Popeye och hans mördare att placera ut en bomb  i planet som sprängdes i södra Bogota. Colombias arméchef känner sorg för att "en colombian har avlidit"!



KRÄVS DET INTE MER AV intellektuell begåvning och kapacitet, men framför allt sunt bondförnuft för att vara arméchef i Colombia?

De anhöriga till de tusentals colombianer som sköts ihjäl av 'Popeye' och hans proffessionella psykopater är perplexa inför arméchefens uttalande i dag. Och efter en bedövande kritik försökte militären rädda ansikteet med att kritisera massmördarens förflutna. Men då var, som ordspråket säger, skadan redan skedd.

Dick Emanuelsson